Verbeteradvies woningwaardering

Verbeteradvies woningwaardering

Een verbeteradvies woningwaardering geeft een beeld van de te nemen maatregelen om een beter rendement te behalen uit een huurwoning . Een verbetering is op verschillende manieren haalbaar, waaronder:

  • Indeling wijzigen van de woning
  • Uitbreiding of aanpassing in de afwerking
  • Verbeteren van de duurzaamheid (Energie-Index) van de woning
  • Aanvechten van de WOZ-waarde

Quickscan

Bij de QuickScan wordt bekeken of een verbetering van het Energie-Index of luxe toevoeging van de woning/appartement leidt tot de gewenste stijging in de woningwaardering.

De QuickScan is bij uitstek geschikt om voorafgaand aan de aankoop of verbouwing van een woning/appartement inzichtelijk te krijgen of de gewenste stijging haalbaar is.

Verbeteradvies woningwaardering

In een verbeteradvies woningwaardering wordt een volledig advies uitgewerkt, waarbij de gewenste stijging in de woningwaardering wordt gerealiseerd.

Geriefsverbetering

 Een geriefsverbetering is een verbetering aan uw woning op verzoek van de huurder. Deze kan door u uitgevoerd worden tegen een huurverhoging in het lopende huurcontract. De hoogte van de huurverhoging hangt af van de aanpassing die de huurder wil.

verbeteradvies woningwaardering

Verbeteradvies woningwaardering, Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Binnenmaas, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Cromstrijen, Delft, Den Haag, Dordrecht, Giessenlanden, Goeree-Overflakkee, Gorinchem, Gouda, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Korendijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Lansingerland, Leerdam, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maassluis, Midden-Delfland, Molenwaard, Nieuwkoop, Nissewaard, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Oud-Beijerland, Papendrecht, Pijnacker-Nootdorp, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Sliedrecht, Strijen, Teylingen, Vlaardingen, Vlist, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Westvoorne, Zederik, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas, Zwijndrecht.