Advies huurverhoging beleggingspand

Advies huurverhoging beleggingspand

Als verhuurder van een woning of appartement mag u niet altijd zomaar een huurverhoging doorvoeren. Zeker niet als u een woning verhuurt die volgens het puntenstelsel onder de liberalisatiegrens valt. De maximale huurprijs van deze woning wordt namelijk wettelijk bepaalt. Maar door op de juiste manier te investeren in uw vastgoed, is een maximale huurverhoging te realiseren. En daarbij is meer mogelijk dan u denkt. Ook als u te maken heeft met een zittende huurder is er een mogelijkheid tot huurverhoging. Wilt u weten hoe u het rendement op uw beleggingspand verbeterd? Voor al uw investeringsplannen bieden wij een advies op maat.

Quickscan

Wilt u een beleggingspand aankopen? Of wilt u uw beleggingspand verbouwen? Dan kunt u vooraf kiezen voor een quickscan. Bij een quickscan toetsen wij of uw plannen wel tot het gewenste rendement zal leiden. Hierbij richten wij ons met name op de toegevoegde waarde van luxe aanpassingen, maar ook op maatregelen om de woning energiezuiniger te maken.

Compleet verbeteradvies

Bij een compleet verbeteradvies draaien we het proces om. U geeft aan welk huurprijs u graag op uw beleggingspand wilt halen. Vervolgens stellen wij een plan op met maatregelen om deze huurverhoging te realiseren. Naast luxe toevoegingen en een betere energiezuinigheid, kijken we ook naar bouwkundige kansen van uw pand.

Kijk ook eens naar ons project aan de William Boothlaan te Rotterdam. Daar hebben wij met ons verbeteradvies een huurverhoging van maar liefst 144% weten te realiseren!

Huurverhoging bij zittende huurders

Heeft u een zittende huurder? Dan is geriefsverbetering nog een optie. Bij geriefsverbetering past u op verzoek van de huurder de woning aan. Deze aanpassing wordt vervolgens verrekend met de maandelijkse huurprijs.

Advies huurverhoging

Meer informatie?

Ook voor uw pand is meer mogelijk dan nu denkt. Wij denken dan ook graag met u mee. Bel ons of neem contact met ons op via het contactformulier via onderstaande knop.

OFFERTE AANVRAGEN >>>

Verbeteradvies woningwaardering, Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Binnenmaas, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Cromstrijen, Delft, Den Haag, Dordrecht, Giessenlanden, Goeree-Overflakkee, Gorinchem, Gouda, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Korendijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Lansingerland, Leerdam, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maassluis, Midden-Delfland, Molenwaard, Nieuwkoop, Nissewaard, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Oud-Beijerland, Papendrecht, Pijnacker-Nootdorp, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Sliedrecht, Strijen, Teylingen, Vlaardingen, Vlist, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Westvoorne, Zederik, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas, Zwijndrecht.