Projectontwikkeling en Projectbegeleiding

Projectontwikkeling en Projectbegeleiding

Zonder zorgen en geheel volgens plan uw bouwprojecten realiseren? Met hulp van de deskundigen van Klaassen PBOV is dit eerder regel dan uitzondering! Van projectontwikkeling tot aan projectbegeleiding. In welke fase uw project zich ook bevindt, wij houden grip op uw wensen én het bouwproces.

Projectontwikkeling

Kiest u voor projectontwikkeling, dan vertalen wij u uw idee naar een concreet uitvoerbaar plan. Van complete renovaties tot transformaties. Wij werken al uw eisen en wensen uit in een helder concept. Niet alleen past dit concept volledig binnen de huidige wet- en regelgeving, maar houden wij ook rekening met de huidige marktvraag. Zo levert uw project na oplevering ook daadwerkelijk voldoende rendement op.

Is het uitgewerkte concept akkoord? Dan werken wij dit concept verder uit in een Programma van Eisen (PvE), een projectplan en een definitief ontwerp. Met deze documenten kunt u naar de aannemer om uw project te laten realiseren. Wilt u het complete bouwproject liever onderbrengen bij een partij? Dan kunt u bij ons ook terecht voor de uitvoering van uw project.

Projectbegeleiding

Ondanks een goede voorbereiding liggen er bij de realisatie van een bouwplan of verbouwing veel risico’s op de loer. Denk aan overschrijding van het budget, uitloop op de planning of tegenvallende kwaliteit. Ook kunnen er geschillen ontstaan met uw aannemer. U bespaart u zelf dan ook veel zorgen als u uw project door een onafhankelijke partij laat begeleiden. Wij nemen de projectbegeleiding graag uit uw handen. Dit scheelt u niet alleen tijd en zorgen, maar wij waarborgen dat het project conform alle afspraken wordt uitgevoerd.

Projectontwikkeling

Meer informatie?

Bij Klaassen PBOV kunt u terecht voor de ontwikkeling en begeleiding voor al uw projecten. In welke fase uw project zich ook bevindt, wij verzorgen het traject van A tot Z. Vrijblijvend advies over uw plan of project? Wij denken graag met u mee. Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht via onderstaande knop.

OFFERTE AANVRAGEN >>>

Bouwbegeleiding en projectbegeleiding, Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Binnenmaas, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Cromstrijen, Delft, Den Haag, Dordrecht, Giessenlanden, Goeree-Overflakkee, Gorinchem, Gouda, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Korendijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Lansingerland, Leerdam, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maassluis, Midden-Delfland, Molenwaard, Nieuwkoop, Nissewaard, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Oud-Beijerland, Papendrecht, Pijnacker-Nootdorp, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Sliedrecht, Strijen, Teylingen, Vlaardingen, Vlist, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Westvoorne, Zederik, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas, Zwijndrecht.