+ 31 10 268 10 08

Diensten

Energielabel voor woningen, Energielabel bedrijfspand, Energielabel utiliteitsbouw, Energielabel kantoor, Energielabel Winkel

ENERGIELABEL

Met een energielabel voor uw woning of bedrijfspand krijgt u meer inzicht in de energiezuinigheid van uw woning of bedrijfspand. Klaassen PBOV stelt voor u het energielabel op.

LEES MEER
QuickScan huurpunten, huurprijs calculator, Woningwaardering, huurprijs berekenen, huurpunten, vrije sector, verbeteradvies, verbeteren huurpunten

WONINGWAARDERING

Verhuurt u vastgoed of bent u van plan dit te gaan doen? Met Klaassen PBOV bepaalt u snel de juiste huurprijs of weet u hoe uw de woning kunt verbeteren voor een nóg beter rendement.

LEES MEER
duurzaam, eerlijk, veilig en vitaal vastgoed, projectontwikkeling, tekenwerk, bouwkundig, projectbegeleiding

PROJECTONTWIKKELING

Wilt u ideeën laten vertalen naar een duurzaam, eerlijk, veilig & vitaal project? Met onze creativiteit en betrokkenheid vertalen wij al uw eisen en wensen naar een passend en rendabel ontwerp.

LEES MEER
bouwkundig advies, lekkage, gebreken, onderzoek, rapportage

BOUWKUNDIG ADVIES

Na verloop van tijd kunnen er in uw huis of bedrijfspand ongewenste gebreken ontstaan. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld schimmel in huis, scheuren in muren of lekkage.

LEES MEER
aankoopkeuring, meeloopkeuring, opleverkeuring, NHG garantie

BOUWKUNDIGE KEURING

Overweegt u een bestaande woning aan te kopen? Dan gaat u een spannende tijd tegemoet. Een woning aankopen doet u immers niet dagelijks en is niet geheel zonder risico.

LEES MEER

De bovenstaande diensten kunnen wij u aanbieden op basis van onze kennis en ervaring. Voor een gedeelte van de diensten zijn wij daarbij aangesloten bij https://www.skgikob.nl/.