+ 31 10 268 10 08

Diensten

Projectontwikkeling

PROJECTONTWIKKELING

Wilt u ideeën laten vertalen naar een concreet project? Met onze creativiteit en betrokkenheid vertalen wij al uw eisen en wensen naar een passend concept. Een concept dat voldoende rendement oplevert en voldoet aan de marktvraag, wet- en regelgeving.

LEES MEER
Projectbegeleiding

PROJECTBEGELEIDING

In welke fase uw project zich ook bevindt, wij houden grip op uw wensen én het bouwproces. Bij Klaassen PBOV kunt u terecht voor de begeleiding van al uw projecten. Wij verzorgen het traject van A tot Z.

LEES MEER
Verbeteradvies vrije sector

WONINGWAARDERING

Verhuurt u vastgoed of bent u van plan dit te gaan doen? Met de diensten van PBOV bepaalt u moeiteloos de juiste huurprijs en weet u hoe uw de woning kunt optimaliseren voor een nóg beter redement.

LEES MEER
Engerielabel W en U

ENERGIELABEL

Met een energielabel krijgt u meer inzicht in de energiezuinigheid van uw woning of uitiliteitsbouw. Klaassen PBOV stelt voor u het energielabel op.

LEES MEER
Duurzame woning

Verduurzaamheidswijzer

Klaassen PBOV ondersteunt particuliere woningeigenaren bij het verduurzamen van de woning. Dit doen wij met een onafhankelijk, no-nonsense advies.

LEES MEER
Technisch advies (bouwkundig)

BOUWKUNDIG ADVIES

Na verloop van tijd kunnen er in uw huis of bedrijfspand ongewenste gebreken ontstaan. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld schimmel in huis, scheuren in muren of lekkage.

LEES MEER
MJOB NEN2767, Conditiemeting Bouwkundige keuring met NHG Klaassen PBOV

BOUWKUNDIGE KEURING

Overweegt u een bestaande woning aan te kopen? Dan gaat u een spannende tijd tegemoet. Een woning aankopen doet u immers niet dagelijks en is niet geheel zonder risico.

LEES MEER

De bovenstaande diensten kunnen wij u aanbieden op basis van onze kennis en ervaring. Voor een gedeelte van de diensten zijn wij daarbij aangesloten bij https://www.skgikob.nl/.