+ 31 10 268 10 08

Bouwkundig advies

Bouwkundig advies bij vastgoedgebreken

Na verloop van tijd kunnen er in uw huis of bedrijfspand ongewenste gebreken ontstaan. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld schimmel in huis, scheuren in muren of lekkage. Problemen waar u veel last van kunt hebben en die u zo snel mogelijk wilt verhelpen. Maar waar komt het probleem exact vandaan? Hoe kan het probleem worden verholpen? En ook niet onbelangrijk, welk kostenplaatje hangt daar aan vast?

Ongeacht het probleem, met het bouwkundig advies van onze adviseurs weet u precies waar u aan toe bent.

Een bouwkundig advies van Klaassen PBOV

Aan de hand van uw probleemomschrijving spreken wij met u het bouwkundig onderzoeksplan door. Dit plan heeft als doel om exact de aard en omvang van het probleem te kunnen bepalen. Vervolgens komt onze adviseur langs voor een opname op locatie. Hierbij wordt het probleem nader onderzocht. De ogenschijnlijke oorzaak hoeft namelijk niet altijd de werkelijke oorzaak van het probleem te zijn.

Probleem geconstateerd, wat nu?

Onze bevindingen lichten wij direct na afloop van de opname aan u toe. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Ook adviseren wij u dan over mogelijke manieren om het probleem op te lossen en overleggen wij met u het mogelijke behandelplan. Hierbij houden wij uiteraard ook rekening met een inschatting van de herstelkosten.

Icoon 4 Bouwkundig advies

Wilt u de bevindingen liever ook op papier? Dan werken wij onze bevindingen en adviezen uiteraard ook graag voor u uit in een bouwkundig rapport.

Meer informatie?

Heeft u in uw woning of bedrijfspand last van een probleem waar u graag vanaf wilt? En wilt u ook bouwkundig advies om deze problemen zo goed en effectief mogelijk te verhelpen? Maak dan vandaag nog een afspraak met een van de bouwkundige adviseurs van Klaassen PBOV. Wij helpen u graag verder. Bel ons of neem contact met ons op via het contactformulier via onderstaande knop.