+ 31 10 268 10 08

Projectbegeleiding

Projectbegeleiding

Zonder zorgen en geheel volgens plan uw bouwprojecten realiseren? U heeft al een plan of wij hebben samen een project ontwikkeld. En u bent op zoek naar een partij die u kan helpen bij de uitvoering van het project, dan bent u bij Klaassen PBOV aan het juiste adres.

De uitvoering van bouwactiviteiten aan uw woning of kantoor kan heel wat slapeloze nachten met zich meebrengen. Dat is nergens voor nodig! Wij nemen uw zorgen weg door het geheel uit handen te nemen. Wij dragen zorg voor alles van aannemer tot vergunning. Het enige dat u hoeft te doen is zich verheugen op een fantastisch eindresultaat.

In de afgelopen jaren hebben wij kleine- en ook grootschalige projecten door heel Nederland begeleidt, waarvan de meeste in de randstad. In deze fase van uw bouwproject wordt u door ons bijgestaan en begeleid. Daarbij controleren we of de geleverde kwaliteit aan uw verwachtingen voldoet en komt u niet voor verrassingen te staan.

Van projectontwikkeling naar -begeleiding

Uw bouwproject gaat door naar de volgende fase. Samen hebben wij het project ontwikkeld en als geen ander kennen wij het door ons ontwikkelde project. Bouwwerkzaamheden moeten daarbij een samenwerkend geheel vormen. Ook als de producten, leveranciers en aannemers al bekend zijn. Hierbij is het controleren van kwaliteit en het vasthouden aan de planning geen lichtzinnige taak. Het vereist ervaring, kennis en tijd.

Waarom projectbegeleiding?

Ondanks een goede voorbereiding liggen er bij de realisatie van een bouwplan of verbouwing veel risico’s op de loer. Denk aan overschrijding van het budget, uitloop op de planning of tegenvallende kwaliteit. Ook kunnen er geschillen ontstaan met uw aannemer. U bespaart u zelf veel zorgen als u uw project door een onafhankelijke partij laat begeleiden. Wij nemen de projectbegeleiding graag uit uw handen. Dit scheelt u niet alleen tijd en zorgen, daarbij waarborgen wij de kwaliteit van het werk en zorgen wij dat het project conform alle afspraken wordt uitgevoerd.

projectbegeleiding, kwaliteit, controle op locatie, directievoering

Gerealiseerd werk

In de afgelopen jaren hebben wij veel projecten begeleidt. Daarbij hebben wij veel ervaring opgedaan bij duurzaam bouwen en renovaties. Wilt u zien wat wij bij anderen al hebben gerealiseerd? Bekijk dan onze projecten.

Aanvragen projectbegeleiding

Vraag de projectbegeleiding direct aan bij Klaassen PBOV. Bespaar uzelf de nodige zorgen met het Klaassen PBOV als onafhankelijke projectleider voor uw project. Wij borgen de realisatie van uw project conform de gemaakte afspraken en toetsen doorlopend de geleverde kwaliteit.