+ 31 10 268 10 08

Over Klaassen PBOV

Motivatie
MISSIE

Klaassen PBOV B.V. is dé gerenommeerde vastgoedadviseur binnen vastgoed investerend Nederland. Wij bieden vastgoedoplossingen die wél werken.

Door het leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening draagt Klaassen PBOV B.V. bij aan het realiseren van duurzaam, eerlijk, veilig & vitaal vastgoed voor zowel huurder als verhuurder.

Geschiedenis
GESCHIEDENIS

Klaassen PBOV is in 2013 opgericht door Michel Klaassen, nadat hij meerdere jaren had gewerkt bij verschillende woningbouwcorporaties in de regio Rotterdam. Sindsdien heeft hij Klaassen PBOV uitgebouwd tot een volledig bouwkundig adviesbureau van realiseren tot beheren van vastgoed.

Vakkundig gekeurd
ERVARING

Onze jarenlange ervaring in beheer en onderhoud van vastgoed maakt ons uw vastgoedexpert. Klaassen PBOV is Vakkundig gekeurd en onze adviseurs zijn door de ISSO gecertificeerd voor het maken van energielabels voor woningen.

Team

Wat wij voor u kunnen betekenen?

De ontwikkelingen in de vastgoedsector gaan snel, denk aan de veranderende wetgeving op het gebied van verhuur of de continue wijzigende wet- en regelgeving omtrent duurzaamheid. Klaassen PBOV ondersteunt haar klanten bij het realiseren van hun vastgoeddoelstellingen. Met advies, ondersteuning en uitvoering bieden wij u een breed palet van werkzaamheden aan op het gebied van projectbegeleiding, beheer en onderhoud van vastgoed.

TEAM

Michel KlaassenDirecteur Klaassen PBOV

Richard VerbruggenBedrijfsadviseur

Melanie van den DungenFront office medewerker

Jolanda MuilwijkFinancieel medewerker

Peter SchullerBouwkundig adviseur

Eduardo RodriguesBouwkundig adviseur

Charles KrijnenBouwkundig adviseur

Sean HuizingaArchitect

Peter PlooijBouwkundig adviseur