+ 31 10 268 10 08

Bouwkundig tekenwerk

Bouwtekeningen voor nieuw en bestaand vastgoed

Wie van plan is om te gaan (ver)bouwen kan haast niet zonder een goede bouwtekening. Naast uw eigen eisen en wensen, dient u namelijk ook met andere zaken rekening te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de eisen vanuit het Bouwbesluit. Voldoet uw bouwtekening niet aan deze eisen? Dan zult u geen vergunning krijgen voor de daadwerkelijke bouw. Los van de vergunning, kan een mooi ontwerp ook in de praktijk voor problemen zorgen. De kwaliteit van uw bouwtekening is dan ook een belangrijke factor in het slagen van uw bouwproject.

Bouwtekening laten maken

Klaassen PBOV helpt u bij het ontwerpen van het (ver)bouwproject van uw dromen. Voor elke fase van uw project kunnen wij de benodigde bouwtekeningen voor u maken. Van de eerste plattegronden tot aan compleet uitgewerkte details. Wij leveren tekenwerk van hoog niveau voor zowel woning- als utiliteitsbouw.

Onze adviseurs gaan met u om tafel om uw eisen en wensen te bespreken. Vervolgens vertalen wij uw persoonlijke voorkeuren in een eerste ontwerp die past binnen de eisen van het Bouwbesluit. Worden uw eisen en wensen beperkt door de mogelijkheden van het Bouwbesluit? Of zien wij dat bepaalde zaken beter kunnen? Dan denken wij graag met u mee over het optimale ontwerp van uw bouwproject.

Heeft u een pand dat u wilt splitsen in meerdere zelfstandige eenheden? Ook dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden en kunnen wij uw voorkeuren vertalen in een splitsingstekening.

bouwkundig tekenwerk, voorlopig ontwerp, architect, tekenwerk, projectontwikkeling

Wij maken de volgende bouwtekeningen voor u:

  • Schetsontwerp
  • Plattegronden
  • Gevelaanzichten
  • Bestektekeningen
  • Uitwerking van details
  • Splitsingstekeningen
Ook na de ontwerpfase helpen wij u graag verder om uw projecten te realiseren. Kijk dan ook bij onze overige diensten om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Aanvragen bouwtekening

Vraag direct bouwtekeningen aan bij Klaassen PBOV. Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan via onderstaande knop.