+ 31 10 268 10 08

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling

Heeft u een plan, doelstellingen of een ideaal beeld van uw bouwproject? Wij vertalen uw idee naar een concreet uitvoerbaar plan. Van complete renovaties tot transformaties. Wij werken al uw eisen en wensen uit in een helder concept. Niet alleen past dit concept volledig binnen de huidige wet- en regelgeving, maar houden wij ook rekening met de huidige marktvraag. Zo levert uw project na oplevering ook daadwerkelijk voldoende rendement op.

Van projectontwikkelaar tot -begeleider

Is het uitgewerkte concept akkoord en houdt u graag de touwtjes zelf in handen? Dan werken wij dit concept verder uit in een Programma van Eisen (PvE), een projectplan en een definitief ontwerp. Met deze documenten kunt u naar de aannemer om uw project te laten realiseren.

Zonder zorgen en geheel volgens plan uw bouwprojecten realiseren? Met hulp van onze bouwkundig adviseurs is dit eerder regel dan uitzondering! Van projectontwikkeling tot aan projectbegeleiding. In welke fase uw project zich ook bevindt, wij houden grip op uw wensen én het bouwproces.

Meer weten over projectbegeleiding?

projectontwikkeling, duurzaam, eerlijk, veilig, vitaal vastgoed

Aanvragen projectontwikkeling

Bij PBOV kunt u terecht voor de ontwikkeling van al uw projecten. Vrijblijvend advies over uw plan of project? Wij denken graag met u mee. Vraag de projectontwikkeling direct telefonisch aan contact of stuur ons een bericht via onderstaande knop.