+ 31 10 268 10 08

Verduurzamen

Verduurzamen voor woningeigenaren

Klaassen PBOV ondersteunt particuliere woningeigenaren bij het verduurzamen van de woning. Dit doen wij met een onafhankelijk, no-nonsense advies. Het advies verwerken wij in een adviesrapport, met daarin:

  • De beschrijving van de huidige staat van uw woning

  • De adviezen hoe uw woning kan worden verduurzaamd.

Het advies wordt gegeven door één van onze bouwkundig adviseurs. De adviseur voert een visuele inspectie uit, waarbij hij de huidige staat van uw woning in kaart brengt. Vervolgens bespreekt de adviseur met u uw duurzaamheidsdoelstellingen. U kunt aangeven wat uzelf belangrijk vindt, bijvoorbeeld het verhogen van uw wooncomfort, besparen op uw energierekening of het energieneutraal maken van uw woning. Hiermee creëert de adviseur een totaalbeeld van de wensen en mogelijkheden en kan hij een maatwerkadvies geven.

In het adviesrapport is te lezen welke oplossingen noodzakelijk, laagdrempelig en voor de langere termijn nodig zijn om uw woning te verduurzamen. Vanzelfsprekend zijn de noodzakelijk oplossingen van belang om uw duurzaamheidsdoelstellingen te halen. De laagdrempelige oplossingen zijn vaak verbeteringen, die handig zijn om direct uit te voeren in combinatie met de noodzakelijke oplossingen. Wellicht moet u beglazing worden vervangen, om een betere energieprestatie te krijgen, dan is het logisch om direct eventueel versleten kozijnen te vervangen. De langere termijn oplossingen voor uw woning kunnen beter op een later moment doorgevoerd worden.

Verduurzamen voor gemeenten

Klaassen PBOV ondersteunt gemeenten bij haar beleid om woningen ‘2050-proof’ te maken. In samenwerking met gemeenten kunnen wij in de vorm van “wijk aanpakken” adviesrapporten afgeven op basis van gelijkende woningen. Hierdoor vergroten wij de kennis van particuliere woningeigenaren op het gebied van de eigen woning en hoe de woning verduurzaamd kan worden.

Verduurzamen van een woning, duurzaamheid, energielabel verbeteren, energieverbruik

Onze werkwijze blijft hetzelfde, het advies wordt gegeven door één van onze bouwkundig adviseurs. De adviseur voert een visueel inspectie uit van de woning. Tijdens dit proces brengt hij de huidige staat van de woning in kaart. Vervolgens bespreekt de adviseur met de woningeigenaar de persoonlijke duurzaamheidsdoelstellingen. Hiermee creëert de adviseur een totaalbeeld van behoeften en wensen.

Onafhankelijk advies

Wij hechten veel waarde aan het feit dat ons advies volledig onafhankelijk is. Consumenten worden hierdoor niet misleid door zogenaamde kenners, die alleen aan hun eigen belang denken. In ons advies zullen wij nooit de woningeigenaar onnodig op de kosten jagen. Wij geven enkel aan welke oplossingen noodzakelijk, laagdrempelig en voor de langere termijn zijn, evenals de kosten, terugverdientijden en opbrengsten.

Meer informatie?

Neem dan direct contact met ons op! Bel ons of neem contact met ons op via het contactformulier via onderstaande knop.