Vakkundig gekeurd! Dat is goed nieuws voor Klaassen PBOV en de huizenkoper, die graag zekerheid wil over zijn aankoop. Met een bouwkundige keuring wordt de staat van de nieuwe woning in kaart gebracht. Daarbij gaat het om zichtbare en soms ook ‘onzichtbare’ zaken. Denk aan fundering, dakbedekking, constructie, gevels, kozijnen, ramen enzovoort. Het zijn essentiële onderdelen die het woongenot nu en in de toekomst kunnen bepalen.

Met het keurmerk Vakkundig gekeurd heeft u als huizenkoper:

  • Meer zekerheid over de bouwkundige staat van de woning, die u wilt kopen.
  • Duidelijkheid over het onderhoud dat er nu en in de toekomst noodzakelijk is.
  • Met het bouwkundig keuringsrapport een sterkere onderhandelingspositie bij de aankoop.

De erkende bouwkundige keuringsbedrijven, die het keurmerk Vakkundig gekeurd voeren, zijn tevens aangesloten bij de Stichting Nationaal Keurmerk Bouwkundig Keurders (Stichting NKBK).

Met een keuring door Klaassen PBOV bent u vanaf heden niet alleen gegarandeerd van een goed uitgevoerde bouwkundige keuring. U bent ook verzekerd van heldere, begrijpelijke afspraken voor de uitvoering van de bouwkundige keuring. Deze zijn opgesteld door het keurmerk Vakkundig gekeurd, in samenwerking met de Consumentenbond.

Wilt u meer informatie over bouwkundige keuringen, neem dan contact met ons op via 010 268 10 08 of via het contactformulier.