Hoe zorg ik ervoor dat de puntentelling voor de verhuur van woonruimte in mijn voordeel uitpakt? hoe kan ik beter profiteren van de ruimtes in mijn pand en hoe zorg ik ervoor dat mijn bestaande vastgoed beter gaat renderen? Dit zijn veelgehoorde vragen uit de praktijk!

Inhoud Masterclass Rendementsoptimalisatie bestaand vastgoed

Op 18 januari 2018 vond de ‘Masterclass Rendementsoptimalisatie bestaand vastgoed’ van het Bouwkundig Netwerk van Vastgoed Belang plaats. In drie inspirerende sessies kon u ontdekken hoe u:

  • Door optimalisatie meer rendement haalt uit uw woningverhuur
  • Slim kunt omgaan met de aankomende label-C-verplichting voor kantoren in 2023
  • Kleine woningen (<40 m²) realiseert en kan verhuren in de vrije sector

Bekijk de flyer of het uitgebreide sfeerverslag is terug te vinden op de website van het Bouwkundig Netwerk.